Denne er anderledes !! Er du helsearbeider og fremmedspråklig?

Som en del av dugnaden rundt koronasmitten tilbyr SpeechDesigner et gratis ekspresskurs i uttale for deg som helsepersonell med fremmedspråklig bakgrunn.

Vi tilbyr en komprimert utgave av uttalekurset SpeechDesigner for å bidra til å sikre kommunikasjonen mellom pasient og fremmedspråklig helsepersonell. Vi garanterer at ved bruk av egenutviklet SmartMotion-metodikk vil du selv med en kort innføring gjøre deg tydelig forstått både når du snakker i telefonen, og direkte med pasientene.

Kurset foregår online med en varighet på 2×1 time og vi innretter oss slik at det passer for deg.

Klikk her for mer informasjon og påmelding om du ser dette kan være nyttig.

Vi tar deretter direkte kontakt med deg.

  • Fyll ut feltene under for å melde din interesse for vårt uttale kurs. Merk av for hvilken dag i uken som passer og tidsperiode på dagen. Vi ber deg også svare på noen spørsmål ang. deg og din uttale, slik at vi kan tilpasse kurset og sikre best mulig utbytte for deg. Kursene er digitale og går via Zoom.
    Kan du flere dager, kryss av for alle de du kan.
  • Svar ved å skrive to klokkeslett som vi kan sette opp en tid for deg, eks. Mandag mellom 10.00 - 13.00, onsdag 14.00 - 18.00. Har du flere perioder i løpet av dagen som du kan, skriv gjerne opp flere. Andre alternativ, skriv dem i kommentarfeltet.