DesignMEG er et innovativt, effektivt og intensivt kursprogram for minoritetsspråklig ansatte. Her får den enkelte forbedre sin egen uttale og kulturforståelse og dermed bygge tilhørighet, trygghet og identitet på arbeidsplassen.

På arbeidsplassen kan minoritetsspråklige møte utfordringer med å forstå og gjøre seg forstått, både på uttale og ikke-verbal kommunikasjon. Arbeidssituasjoner hvor de ansatte opplever at de ikke alltid blir forstått eller forstår kommunikasjonen, kan bidra til usikkerhet som gjør at det blir en ekstra terskel for dem å snakke norsk. Dette igjen påvirker arbeidsmiljø, inkludert egen trivsel og mestring.

 

Praktisk informasjon om kurset

Kurset gjennomføres digitalt med kursholder, og går over 2-3 dager i løpet av en 3-ukersperiode. (Ønskes fysiske kurs kan dette også avtales. )

Før kurset starter testes alle deltakere i en uttaletest slik at innholdet i kurset kan tilpasses hver deltakers individuelle nivå. Informasjon om innholdet, og hvordan vi jobber sammen for å sikre best mulige resultater, vil bli gitt til alle deltakere og deres ledere før kursoppstart. Siste kursdag testes deltakerne igjen for å måle utviklingen de har hatt i kurstiden.
  
Vil du bestille kurs, eller ønsker du å vite mer?
Ta kontakt med oss enten via skjemaet nederst på siden, eller ring Kirsten Olsson (Konsulentas) på tlf: +47 91 67 97 82.
  
Vi kan med stolthet si at resultatene fra gjennomførte kurs er klare og tydelige:

Det er enklere for deltakerne å snakke om det å forstå og bli forstått blant sine kollegaer.

 


  

Kontakt oss i dag

  • Skriv gjerne noen ord her om hva henvendelsen din gjelder.